Een sterke mindset in een gezond en fit lichaam

Zonder dat het je extra tijd en energie gaat kosten

Gratis masterclass

Master Your Life

09-10-2023 om 19:30

Direct je plek claimen

Regelmatig het gevoel hebben dat je leven er veel leuker en beter uit kan zien maar het gewoon elke keer niet voor elkaar krijgen.

Dan ben je niet de enige. Miljoenen mensen over de hele wereld lopen met deze gedachte rond en maar een paar mensen lukt dit.

Dit heeft niet altijd te maken met een gebrek aan zelfdiscipline of ruggengraat. Er spelen hier veel meer factoren een rol.

Daarom is het vaak van belang om je mindset te versterken en tegelijk je lichaam gezonder te maken. De combinatie van die twee dingen maakt dat je bijna onverslaanbaar wordt en het behalen van jouw ideale leven flink dichter bij is gekomen.

Klinkt logisch toch?

ALs ik het kan, dan kan jij het zeker!

Start vandaag nog GRATIS met het bouwen van een sterke geest in een gezond lichaam

Krijg direct toepasbare tips die vandaag nog het verschil kunnen maken tijdens deze GRATIS masterclass

Ontwikkel een sterke geest in een krachtig en fit lichaam

Werken aan de juiste voeding, training en mindset om jouw persoonlijke doelen te behalen

SERVICE OFFERING ONE

quick description about service

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Autem dolore, alias, numquam enim ab voluptate id quam harum ducimus cupiditate similique quisquam et deserunt, recusandae. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur.

SERVICE OFFERING TWO

quick description about service

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Autem dolore, alias, numquam enim ab voluptate id quam harum ducimus cupiditate similique quisquam et deserunt.

SERVICE OFFERING THREE

quick description about service

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Autem dolore, alias, numquam enim ab voluptate id quam harum ducimus cupiditate similique quisquam et deserunt.

Wat doen we allemaal

Even snel in een notendop want het is een compleet en totaal plaatje

EEn sterke geest in een gezond en fit lichaam

Dit is waar we voor gaan.

Je wil zowel je lichaam als je mind trainen. Sterke nog. Het is onmogelijk om er maar één te trainen. Ze werken altijd samen. Wordt de één zwakker, dan wordt de andere automatisch ook zwakker.

Een sterke mindset

De basis van alles in jouw leven

Jouw mindset bepaald of dat je faalt of wint. Of dat je jouw doelen behaald of dat je er alleen maar van blijft dromen. Jouw mindset is dus de sleutel tot het leven van jouw mooiste, beste en fijnste leven.

Een gezond lichaam

Onderhoudt jou eigen tempel

Je hebt maar één lichaam en daar moet je zuinig op zijn. Die laat je namelijk dingen doen. Avonturen beleven, voelen, zien, ruiken, proeven en nog meer dingen. Zorg dus goed voor deze tempel en het zal je heel erg dankbaar zijn.

Mijn persoonlijke reis

Maak kennis met: Joost

Er is te veel Bullshit die veel beloven maar niets waarmaken en daar was ik klaar mee!

Use this area to tell your story. Talk about your failure when you first started looking for a solution. Maybe there was a conspiracy against you, a false belief, a misunderstanding.

Het jaar 2003 en ik ben te dik, te ongezond en beweeg nauwelijks. Dus tijd voor een verandering...En snel en wat ik toen allemaal ben tegen gekomen was voor mij de reden om dit bedrijf te gaan starten

Je hebt maar één leven en je lichaam is de tempel die jouw mind een zo gezond mogelijke plek moet bieden.

Ik wilde dus afvallen, sterker, fitter en gezonder worden. En ik weet dat het nu bijna niet voor te stellen is maar het was de tijd dat internet er nog niet echt was. Je had "start-pagina.nl" waar je wat informatie kon vinden. Dus als je echt meer informatie wilde hebben, dan moest je naar de tijdschriften winkel en las je de fitness en bodybuilding tijdschriften. Niet echt door hebbende dat die hun geld verdienen met de advertenties en niet met het verstrekken van goede kennis aan de lezer.

Ik heb van alles geprobeerd. Diverse dieëten, diverse sporten om nog maar niet te spreken van alle voedingssupplementen waar ik bakken met geld aan heb uitgegeven. Ja het was heel duur want zelfs bij de drogist hadden ze toen nog niet gehoord van eiwitshakes en dus moest alles via speciale winkels die er ook nog niet heel veel waren. Ik weet wel dat ik door een supplement ooit op de huisartsenpost ben beland. En effect had het allemaal niet. Ik deed namelijk maar iets in de hoop dat het zou werken. Ik miste de kennis, de structuur en de onderbouwing van alles wat er werd geclaimd dat je moest doen

Fast forward 2009!

Ik was het zo beu dat ik nog in mijn vakantie besloot om echte opleidingen te gaan volgen zodat ik mensen kon gaan begeleiden in hun persoonlijke traject. Begeleiden in de weg die ze willen bewandelen om zo hun persoonlijke doelen te behalen.

Diverse opleidingen gedaan als:

  • Personal trainer

  • Gewichtsconsulent

  • Sportvoeding en supplementen

  • NLP master coach

  • Hypnose

  • TRX master course instructor

En nog heel veel meer.

En dat allemaal om eerlijke kennis te geven, onderbouwd met feiten om jou te kunnen begeleiden in jouw persoonlijke pad. Om ervoor te zorgen dat je een sterke geest in een gezond en fit lichaam krijgt.

Inmiddels voor meerdere bedrijven trainingen mogen verzorgen als:

Wat jouw voorgangers zeggen

Heb Joost leren kennen via de BGN, een gedreven, fanatieke en ondernemende coach die kan kijken naar alle facetten van de mens!

Desiree - Gewichtsconsulent

Waarom samenwerken met JOOST

It's all in the mind

Your Mind

Mauris ac vestibulum nibh, quis euismod velit. Mauris sodales tincidunt ex vitae viverra. Nunc neque eros, convallis vel eros id, molestie bibendum neque.

Healthy Body

Your body

Mauris ac vestibulum nibh, quis euismod velit. Mauris sodales tincidunt ex vitae viverra. Nunc neque eros, convallis vel eros id, molestie bibendum neque.

Maximize your Potential

All you can be

Mauris ac vestibulum nibh, quis euismod velit. Mauris sodales tincidunt ex vitae viverra. Nunc neque eros, convallis vel eros id, molestie bibendum neque.

Alles wat je wilt doen of doet, wordt bepaald en uitgevoerd door de mind. Alleen welk onderdeel van jouw mind is nu daadwerkelijk jouw koers aan het bepalen? Is dat de clown of de generaal?

Door hier mee aan de slag te gaan en inzichten te verkrijgen kun je enorme grote stappen maken in de succes die jij kan gaan behalen.

Je lichaam is je tempel. De heilige en beveiligde omgeving van jouw brein. Je kan nog zoveel willen, nog zoveel doelen stellen maar als je lichaam niet mee wil werken, dan gaat het simpel weg niet lukken. Daarom zul je niet alleen aan een sterke geest moeten werken maar ook aan een krachtig en fit lichaam. Door je lichaam de juiste voeding te geven en wat meer te gaan bewegen.

Vaak blijven we namelijk hangen in onze comfort zone terwijl we veel plannen hebben. Dingen die we nog uit dit leven willen halen.

Door het optimaliseren van je mindset, te zorgen voor je lichaam en de route uit te stippelen van de weg die jij wilt gaan bewandelen om jouw mooiste leven te leven.kan je resultaten gaan behalen waar je nu alleen nog maar van kan dromen

© JB-ACADEMY- All Rights Reserved - Terms & Conditions