Bereik in 1 dag met deze online training waar je normaal maanden over doet!

Hey,

Welkom bij de Joost Baelemans Coaching

| Mastercoach | Personal trainer | Spreker & levensgenieter |

Ik weet als geen ander dat je mentale en fysieke gezondheid bij elkaar horen.

Dat je daarom aan beide zult moeten werken om succesvol te zijn in je privé-leven

Alleen als je beide factoren goed neerzet, kun jij op weg zijn naar meer succes met meer rust en meer energie!

Mijn persoonlijke verhaal in een notendop

Een aantal jaren geleden zag mijn leven als ondernemer en persoon er als volgt uit:


 • Geen sociaal leven (meer dan 100 uur per week werken);


 • Slaaf van mijn eigen agenda alleen geen vakanties etc. in de agenda;


 • Te weinig inkomen, elke keer een stukje maand overhouden als het geld op was;


 • Dagen maken van wel 16 uur (soms zelfs meer);


 • Oververmoeidheid, op het randje van een Burnout (of er eigenlijk overheen);


 • Geen "leef-je-mooiste-leven" leven


 • Geen idee waar ik heen wilde gaan met mijn leven;


 • Een enorme emotionele rollercoaster;


 • Flinke gewichtstoename ( +20kg als personal trainer);

Time for a change... And fast!!

Dit kon zo beslist niet langer, dus ben ik cursussen gaan volgen, heb ik contact gezocht met succesvolle ondernemers en coaches. Daarna ben ik mijn hele levensplan gaan bekijken en gaan omgooien. Ik wilde namelijk die vrijheid hebben waar je als persoon voor gaat.

En dan bedoel ik niet de vrijheid die je hebt om al het werk aan te MOETEN nemen omdat je anders de vrijheid hebt van geen pensioen, geen geld voor leuke dingen en geen vrije dagen.

Nee ik praat over de vrijheid om je mooiste leven te gaan leven. Om te doen wat je echt leuk vindt. De vrijheid om goed te slapen omdat je weet dat alles goed is geregeld.

Binnen een jaar was mijn omzet verdubbeld, was er genoeg inkomen om 3 tot 4 keer per jaar goed op vakantie te gaan, mijn sociale leven weer op te pakken en zelfs uit te breiden.

Direct starten met de gratis online training

Wat anderen zeggen

Image

Annalies

Teamleider zorg instelling

Joost is een vakman die met enorme passie voor de mens gaat.

Geen halve bak, het moet goed zijn.

Joost is constant bezig met vernieuwen / nog beter en volgt dan ook allerlei scholingen, masterclasses om het beste te kunnen blijven leveren.

Daarnaast is het ook nog eens gewoon een sympathieke kerel.

Image

Stef

Auteur

Joost werkt keihard, niet zozeer voor zichzelf, maar zeker voor zijn klanten. Hij heeft een arsenaal aan mogelijkheden om iemand weer goed in zijn vel te laten voelen. Zijn enthousiasme positiviteit werken aanstekelijk! Topvent!

Image

Desire

BGN gewichtsconsulent

Heb Joost leren kennen via de BGN, een gedreven, fanatieke en ondernemende coach die kan kijken naar alle facetten van de mens!

Image

Marcel

Eigenaar UNLP

Joost is enkele jaren geleden bij ons opleidingsinstituut UNLP gestart met zijn opleidingen. Vol enthousiaste en passie heeft Joost zich ontwikkeld tot een authentieke coach en trainer. Wanneer je aan de slag wilt met een transformationeel proces in je organisatie of voor jezelf, bij Joost ben je in goede handen!

Image

Rik

TRX Nederland

I've worked with Joost on various occassions in different settings. From contact person, to client and to consultant, on all area's a person with lots of expertise and knowhow. But most important, a connection who is one of the most friendly persons ever to work with.

Image

Sascha

Trans Atlantic Fitness

Working with Joost has always been a positive experience. The fitness industry could need more individuals just like, professional and dedicated! Joost is continuously pushing for ongoing education (not just teaching as a master trainer) and professional progress on all levels. Always a pleasure to work with Joost!

In 1 dag een MEGA boost geven aan je persoonlijke leven

Extra tips voor jou en jouw gezondheid

blog image

Hoe je 2023 het beste kunt beginnen

December 31, 20227 min read

Wat te doen met de meest overgewaardeerde feestdag van het jaar?

Oud en nieuw is de meest over- en tegelijk ondergewaardeerde feestdag van het jaar in mijn optiek.

Hoe heb je het trouwens gevierd?

 • Misschien op een nieuwe plek of met nieuwe mensen met de verwachting dat na die avond alles anders zal gaan voelen;

 • Misschien ben je extreem zelfverzekerd ten aanzien van je goede voornemens en kan je niet wachten totdat het 01-01-2023 of misschien 02-01-2023 is;

 • Misschien heb je gewoon besloten om in de middag even wat te slapen, zodat je de avond vol zou kunnen houden. Gewoon omdat slapen om 12 uur ongeluk brengt voor het nieuwe jaar;

 • Misschien heb je gewoon al je verwachtingen voor het nieuwe jaar achterwege gelaten, ben je naar bed gegaan en is het gewoon weer een nieuwe dag.

goede voornemens in 2023

En toch zijn er veel mensen bezig met 1 januari, ondanks dat we weten dat we helemaal geen nieuw jaar nodig hebben om ons leven te kunnen veranderen. Het kan net zo goed gedaan worden op een donderdag in maart om 15:18.

Alleen we voelen ons nieuw, anders, herboren misschien zelfs wel. We willen gewoon even wat meer voelen dan wat een normale dag ons brengt. Een normale dag die we dan zien in woorden als:

 • Verveling

 • Frustratie

 • Vast zitten in bepaalde patronen

 • Spanning

 • Pijn

 • Verdriet/ depressie

 • Woede

En het nieuwe jaar gaat dan de oplossing brengen. De hoop is dat:

 • Verveling wordt opwinding

 • Frustratie wordt gelukkig

 • Vast zitten wordt vrijheid

 • Spanning wordt rust

 • Pijn wordt opluchting

 • Verdriet wordt blijheid

 • Woede wordt acceptatie

 En dat allemaal doordat de laatste 2 van 2022 nu een 3 is geworden naar 2023

De waarheid is dat voor de meeste mensen, 1 januari niet het magische moment is waarbij alle minder leuke onderdelen ineens als sneeuw onder de magische zon verdwijnen.

Nee. Zeker niet.

Helemaal niet als je zojuist iets te veel hebt gegeten of gedronken en misschien ook nog wel hebt gerookt. Helemaal als je dit combineert met een wat kortere nacht dan normaal. Hooguit is het nu de kater die aan de binnenkant van je schedel staat te bonken en in morse-code verteld dat je dit toch echt niet meer moet doen.

Maar voordat ik nu meteen heel erg zuur klink en deze feestdag meteen naar het land van de depressie verwijs, wil ik je laten weten dat ik onwijs goeds nieuw heb. 

Elke emotie die we graag willen ervaren, waar we naar verlangen is beschikbaar voor iedereen. Sterker nog dit gevoel is voor jou beschikbaar binnen 30 seconden, als je dat zou willen.

DE ERVARING VAN HET LEVEN SPEELT ZICH AF IN JE MIND, JE HART EN ZIEL!

HET KOMT VAN BINNEN UIT!

Wat we de laatste jaren van alle spirituele leiders gezien hebben is dat als we echte meesters zijn over onze eigen gevoelens, onze eigen bestemming en onze eigen ervaring. Gewoon door de manier van kijken naar de wereld en deze aan te passen naar wat we zelf kiezen dat we zien en geloven.

Door het aanpassen van onze verwachtingen EN onze overtuigingen, zullen er nieuwe deuren en mogelijkheden opengaan, die voorheen dicht bleven.

IT’S A MIND GAME…

De manier om onze emoties te verslaan en te vervangen door nieuwe, die we eigenlijk allemaal willen hebben en ervaren, is door te beseffen dat onze verwachtingen en onze overtuigingen letterlijk elk aspect van ons leven vormgeven.

Laat daarom dit nieuwe jaar 2023 het jaar zijn van:

1.     Dat je stopt met zelfsabotage;

2.     Dat je stopt met het omgaan met mensen die ervoor zorgen dat jij je klein of ongewenst voelt;

3.     Dat je stopt met wachten op het juiste moment en de perfect omstandigheden voordat je actie onderneemt om je leven te gaan veranderen;

4.     Dat je zelf weer achter het stuur kruipt van jouw leven en dat je je realiseert dat dit leven te kort is (niemand die jou nog herinnert over een 100 jaar) en dat je zelf bepaald wat je inspireert en wat je naar beneden haalt.

Dus voor het nieuwe jaar, als je nog wat glazen heft de aankomende dagen om te proosten met andere mensen, weet dan dat ook dat een externe factor is waarvan jij hebt bepaald dat deze leuk is voor je.

Jij bent de sleutel naar alles wat je wenst te voelen en te ervaren. Hoe sneller je deze kracht jezelf eigen kunt maken en hoe sneller je jezelf in krachtige omgevingen zet. Hoe beter het met je zal gaan.

Mijn advies is om vandaag al te starten, dan heb je al een voorsprong op de mensen die morgen gaan beginnen en dus:

1.     Check de mensen waar je mee omgaat. Heel voorzichtig en heel goed. De mensen die je namelijk in je leven toe laat, zijn vaak de grootste bron van blijheid of van pijn;

2.     Bekijk je overtuigingen goed en verwijder deze met de grootste chirurgische precisie uit je leven en behoudt de meest waardevolle en constructieve;

3.     Ga het gevecht aan met het gevoel jezelf belachelijk te maken en probeer het buiten de deur te houden;

4.     Weet dat het oké is om dingen te voel. Zowel de goede als de minder plezierige dingen. Het hoort bij het leven. Voelen maakt je mens.

5.     Neem risico’s

Om je hierbij te helpen heb ik een 5-daagse masterclass gemaakt. Een masterclass waarin we gaan werken aan de basisdingen die ik hier net heb beschreven. We gaan kijken of we je lichaam met voeding gezonder en energieker kunnen maken, wat dan ook weer direct een effect heeft op je focus.

En als we dan met het lichaam bezig zijn, dan kunnen we ook meteen wel even de mind gaan aanpakken en de eerste stappen zetten om anders te gaan kijken naar dingen in het leven. Het doorbreken van je gedachtenpatronen. Dit doen we zowel op het gebied van de algemene mind, maar ook werken aan de financiële mindset, waardoor je misschien wel minder kunt gaan werken of zelfs jaren eerder met pensioen kunt gaan.

Ben je ondernemer en heb je een eigenzaak, dan gaan we ook nog eens kijken naar je business mindset. Hoe dat je met simpele dingen direct een flinke impact kunt maken op en met jouw bedrijf.

Geen ondernemer? Geen probleem voor jou heb ik dan een aparte masterclass gemaakt waarbij we ook nog gaan kijken naar je werkende leven.

Uiteindelijk sluiten we de masterclass af met een manier om zo te gaan kijken naar je privé- en werkende leven dat je dit toekomst bestendig kunt gaan maken.

Hoe gaaf is dat? Ik geef je eigenlijk in 5 dagen tijd, alles wat je nodig hebt om aan de slag te gaan om er een geweldig mooi jaar van te maken. Nou geweldig mooie jaren kan ik wel zeggen want wat je leert in deze dagen, dat kun je voor altijd blijven gebruiken.

Deze masterclass zal uiteindelijk € 297,- gaan kosten maar op dit moment kan je deze GRATIS doen. Gewoon omdat ik wil dat je 2023 super goed gaat starten en direct aan jouw nieuwe mindset kunt gaan beginnen.

Twijfel je nu? Weet dan dat alleen jij kunt bepalen wat je belangrijk vind in het leven. Dat alleen jij kunt afrekenen met oude patronen en gedachten. Het enige dat jij daarvoor moet doen is actie ondernemen.

Ik heb het namelijk al helemaal klaar gezet voor jou. Ik heb daar maanden werk ingestopt zodat jij aan de slag kan gaan. Waarom ik dat doe? Heel simpel als jij je een stukje beter gaat voelen in de aankomende tijd, dan hebben we samen de wereld weer een beetje mooier, liever en warmer gemaakt.

Je zult alleen zelf aan de slag moeten gaan. Je zult zelf de tijd en energie erin moeten stoppen. Als je immers doet, wat je altijd hebt gedaan, dan zul je ook krijgen wat je altijd hebt gehad.

Oh, had ik je al verteld dat ik in de masterclass nog een cadeau ga weggeven t.w.v. € 197,-?

Dus je krijgt deze masterclass t.w.v. 297,- gratis en nog een cadeau t.w.v 197,-!

Met andere woorden, je kan dit jaar direct gaan beginnen met een voordeel van € 494,-

Maar het is in aan jou wat je gaat doen.

Zolang maar niet in maart denkt, net als 90% van de Nederlanders, had ik toen in januari dat maar gedaan en doorgepakt. Dan is dat niet alleen jammer, je loopt dan ook nog eens 3 maanden achter op de mensen die dit wel zijn gaan doen en misschien ben je dan wel € 494,- kwijt.

Ik wens je een super 2023 toe en mocht je deze gratis masterclass willen gaan volgen? Dan kan dat via deze links.

Voor ondernemers

Voor niet ondernemers

Tot ziens in 2023

Joost Baelemans

www.jb-academy.nl | www.joostbaelemans.nl

 

mindset2023nieuwjaarcoachcoachingvoedingafvallenafslankenoud en nieuwvoornemensgoede voornemensgewichtsconsulentNLP coachmaster your mindsetleef je mooiste levengedachtenpatronennlpmental coach
blog author image

Joost Baelemans

Back to Blog

Wat anderen zeggen

Workshop Interpolis

Anouk

Sandra

Maartje

In 1 dag een MEGA boost geven aan je persoonlijke leven

Vrijheid, gezondheid en passie voor jezelf en jouw bedrijf.


Dat is waar ik voor sta!