Bereik in 1 dag met deze online training waar je normaal maanden over doet!

Hey,

Welkom bij de Joost Baelemans Coaching

| Mastercoach | Personal trainer | Spreker & levensgenieter |

Ik weet als geen ander dat je mentale en fysieke gezondheid bij elkaar horen.

Dat je daarom aan beide zult moeten werken om succesvol te zijn in je privé-leven

Alleen als je beide factoren goed neerzet, kun jij op weg zijn naar meer succes met meer rust en meer energie!

Mijn persoonlijke verhaal in een notendop

Een aantal jaren geleden zag mijn leven als ondernemer en persoon er als volgt uit:


  • Geen sociaal leven (meer dan 100 uur per week werken);


  • Slaaf van mijn eigen agenda alleen geen vakanties etc. in de agenda;


  • Te weinig inkomen, elke keer een stukje maand overhouden als het geld op was;


  • Dagen maken van wel 16 uur (soms zelfs meer);


  • Oververmoeidheid, op het randje van een Burnout (of er eigenlijk overheen);


  • Geen "leef-je-mooiste-leven" leven


  • Geen idee waar ik heen wilde gaan met mijn leven;


  • Een enorme emotionele rollercoaster;


  • Flinke gewichtstoename ( +20kg als personal trainer);

Time for a change... And fast!!

Dit kon zo beslist niet langer, dus ben ik cursussen gaan volgen, heb ik contact gezocht met succesvolle ondernemers en coaches. Daarna ben ik mijn hele levensplan gaan bekijken en gaan omgooien. Ik wilde namelijk die vrijheid hebben waar je als persoon voor gaat.

En dan bedoel ik niet de vrijheid die je hebt om al het werk aan te MOETEN nemen omdat je anders de vrijheid hebt van geen pensioen, geen geld voor leuke dingen en geen vrije dagen.

Nee ik praat over de vrijheid om je mooiste leven te gaan leven. Om te doen wat je echt leuk vindt. De vrijheid om goed te slapen omdat je weet dat alles goed is geregeld.

Binnen een jaar was mijn omzet verdubbeld, was er genoeg inkomen om 3 tot 4 keer per jaar goed op vakantie te gaan, mijn sociale leven weer op te pakken en zelfs uit te breiden.

Direct starten met de gratis online training

Wat anderen zeggen

Image

Annalies

Teamleider zorg instelling

Joost is een vakman die met enorme passie voor de mens gaat.

Geen halve bak, het moet goed zijn.

Joost is constant bezig met vernieuwen / nog beter en volgt dan ook allerlei scholingen, masterclasses om het beste te kunnen blijven leveren.

Daarnaast is het ook nog eens gewoon een sympathieke kerel.

Image

Stef

Auteur

Joost werkt keihard, niet zozeer voor zichzelf, maar zeker voor zijn klanten. Hij heeft een arsenaal aan mogelijkheden om iemand weer goed in zijn vel te laten voelen. Zijn enthousiasme positiviteit werken aanstekelijk! Topvent!

Image

Desire

BGN gewichtsconsulent

Heb Joost leren kennen via de BGN, een gedreven, fanatieke en ondernemende coach die kan kijken naar alle facetten van de mens!

Image

Marcel

Eigenaar UNLP

Joost is enkele jaren geleden bij ons opleidingsinstituut UNLP gestart met zijn opleidingen. Vol enthousiaste en passie heeft Joost zich ontwikkeld tot een authentieke coach en trainer. Wanneer je aan de slag wilt met een transformationeel proces in je organisatie of voor jezelf, bij Joost ben je in goede handen!

Image

Rik

TRX Nederland

I've worked with Joost on various occassions in different settings. From contact person, to client and to consultant, on all area's a person with lots of expertise and knowhow. But most important, a connection who is one of the most friendly persons ever to work with.

Image

Sascha

Trans Atlantic Fitness

Working with Joost has always been a positive experience. The fitness industry could need more individuals just like, professional and dedicated! Joost is continuously pushing for ongoing education (not just teaching as a master trainer) and professional progress on all levels. Always a pleasure to work with Joost!

In 1 dag een MEGA boost geven aan je persoonlijke leven

Extra tips voor jou en jouw gezondheid

blog image

Mijn grootste inzicht in stress

January 27, 20233 min read

“Stress does not exist"

Wat betekent stress hebben eigenlijk?

Is het je opgevallen dat het soms lijkt of dat er twee soorten mensen zijn in onze westerse wereld? Mensen die stress hebben (of ervaren) en mensen die zeggen dat ze geen stress hebben en dat daar soms niets tussen in zit. De eerste groep is vaak de groep die het druk heeft met het regelen van allerlei dingen, zowel op het werk als privé. Deze rennen vaak van een afgevinkte to-do onderdeel naar afgevinkt to-do onderdeel en terwijl ze met het ene onderdeel bezig zijn, is hun gedachte vaak al weet bij het andere deel.

Mijn grootste inzicht over stress en hoe hiermee om te gaan

En dan heb je de andere groep die de hele dag lijkt te mediteren op een matje en lange boswandelingen maakt.

Zo even twee extreme voorbeelden gepakt maar ik merk vaak in het gesprek met de eerste groep, dat er zo over de tweede groep wordt gedacht en dan niet altijd in positieve zin en ga ik dan in gesprek met de tweede groep, dan komt vaak dat stereotype beeld naar voren van de mensen die vast zitten in de zogenaamde ratrace omdat de auto nu eenmaal groter moet zijn dan die van de buren om maar het perfect plaatje van de ideale carrière en dito gezin neer te kunnen zetten.

Vaak denken we in uitersten en helemaal als het gaat om een groep die ver van ons afstaat, waarmee we dus eigenlijk geen of bijna geen raakvlakken mee hebben. In de praktijk blijkt het allemaal wat genuanceerder te liggen en zijn er veel meer raakvlakken als dat we in eerste instantie zouden denken. Helemaal als je kijkt naar de basis, de echte essentie van de reden dat mensen kiezen voor bepaalde dingen. En dat is gelukkig in je leven ervaren. Wat dat precies inhoudt? Dat kan voor iedereen anders zijn. De ene wordt gelukkig van 100 uur per week werken om een grote auto, een grote villa te hebben en altijd designer kleding te dragen, terwijl de andere gelukkig wordt om de hele dag te kunnen leven op waar dat die persoon op dat moment zin in heeft, vrij van alle verplichtingen. Dus als je vaak doorvraagt aan de medemens naar wat hem of haar drijft, dan zal je merken dat dat vaak in de basis hetzelfde is. Gelukkig willen zijn en daaraan gekoppeld is vaak het hebben of vermijden van stress.

Hoe kan het dan, dat als we daarnaar streven, we toch bijna allemaal zeggen dat we stress hebben of in ieder geval stress ervaren. Dit heeft in de basis te maken met angst, zie daarvoor deze video.

Maar voor nu komt dit omdat we op het moment dat we stress ervaren we niet meer in ons lichaam zijn, we zitten in ons hoofd en zitten in ons hoofd betekent dat we eigenlijk nooit in het hier en nu zijn.

Vraag jezelf eens af, terwijl je deze zin leest of dat je stress hebt? ZO ja, hoe komt dat dan? Denk je aan iets dat gisteren of langer geleden is gebeurd? Denk je aan morgen? Of denk je aan iets anders?

Feit is, dat als je puur in het hier en nu bent, bij het lezen je eigenlijk geen stress ervaart.

stressburnoutburn-outangstoverspannen
blog author image

Joost Baelemans

Back to Blog

Wat anderen zeggen

Workshop Interpolis

Anouk

Sandra

Maartje

In 1 dag een MEGA boost geven aan je persoonlijke leven

Vrijheid, gezondheid en passie voor jezelf en jouw bedrijf.


Dat is waar ik voor sta!