Wat anderen zeggen

Wie gingen jou voor?


Reviews

Image

Annalies

Teamleider zorg instelling

Joost is een vakman die met enorme passie voor de mens gaat.

Geen halve bak, het moet goed zijn.

Joost is constant bezig met vernieuwen / nog beter en volgt dan ook allerlei scholingen, masterclasses om het beste te kunnen blijven leveren.

Daarnaast is het ook nog eens gewoon een sympathieke kerel.

Image

Desire

BGN gewichtsconsulent

Heb Joost leren kennen via de BGN.


Een gedreven, fanatieke en ondernemende coach die kan kijken naar alle facetten van de mens!

Image

Stef

Auteur

Joost werkt keihard, niet zozeer voor zichzelf, maar zeker voor zijn klanten. Hij heeft een arsenaal aan mogelijkheden om iemand weer goed in zijn vel te laten voelen.

Zijn enthousiasme positiviteit werken aanstekelijk!

Topvent!

Image

Joost

Commercieel directeur

Joost heb ik leren kennen in eerste instantie bij Sportinstituut Ooms locatie Puccinistraat. Personal Training was in sneltreinvaart in opkomst, echter Sportinstituut Ooms had hierin de boot gemist.


Samen met Joost heeft Sportinstituut Ooms destijds de inhaalslag gemaakt om op doordachte wijze Personal Training op een goede manier weg te zetten. Joost Baelemans en zijn team heeft bijgedragen aan het succes van Personal Training bij Ooms waar inmiddels 5 Personal Trainer (bedrijven) actief zijn.


Daarnaast heeft Joost lange tijd met veel succes bootcamp gegeven op locatie Reeshof en het Ooms personeel veel geleerd tijdens opleidingen met een primaire focus op TRX

Image

Juan Diego

Product manager

Joost is een uitstekende coach met veel kennis en ervaring als voedingsdeskundige, maar ook het geven/adviseren van personal trainingen is een van zijn specialiteiten.

Verder geeft hij eerlijk advies en kijkt op welke manier je je doelen haalt en of ze realiseerbaar zijn binnen een bepaalde termijn.

Kortom:

Volledige maatwerk begeleiding om al je doelen te bereiken!

Image

Maurice

Directeur

Ondernemende top docent!

Image

Marcel

Eigenaar UNLP

Joost is enkele jaren geleden bij ons opleidingsinstituut UNLP gestart met zijn opleidingen.

Vol enthousiaste en passie heeft Joost zich ontwikkeld tot een authentieke coach en trainer.

Wanneer je aan de slag wilt met een transformationeel proces in je organisatie of voor jezelf, bij Joost ben je in goede handen

Image

Rik

TRX Nederlandt

I've worked with Joost on various occassions in different settings. From contact person, to client and to consultant, on all area's a person with lots of expertise and knowhow. But most important, a connection who is one of the most friendly persons ever to work with.

Image

Sascha

Trans Atlantic Fitnes

Working with Joost has always been a positive experience. The fitness industry could need more individuals just like, professional and dedicated! Joost is continuously pushing for ongoing education (not just teaching as a master trainer) and professional progress on all levels. Always a pleasure to work with Joost!

Image

Hannie

Sector directeur

Joost pakt zaken voortvarend op. Hij kan vanuit zijn expertise invloed geven aan iedere situatie. Bovendien Joost signaleert de eventuele deficiënten binnen de sectie en weet daar op tactische wijze verbeteringen aan te brengen.

Image

Kevin

Fysiotherapeut

Joost heeft van zijn passie zijn beroep gemaakt! dat is in alles te merken. Klanten komen bij hem altijd op nummer 1. Gevarieerde trainen, no quick fix maar verandering van leefstijl. Dit alles door zijn complete aanpak met training voedingsadvies, persoonlijke coachen en herstel!

Image

Bas

locatiemanager

Joost is een goede personal trainer die luistert naar zijn klanten en zichzelf continu blijft vernieuwen.


Het vak personal trainer is geen beschermd beroep en je treft vaak erg slechte mensen aan, maar Joost heeft de juiste papieren en de juiste kennis

Image

Koen

Business Owner

Joost heeft me in een relatief korte tijd geleerd:

- op een effectieve en verantwoorde manier thuis te trainen

- mijn voeding te verbeteren (meer calorieën op een gezonde manier)

Daardoor heb ik mijn doelen bereikt.


Joost luistert heel goed en is klantgericht.

Image

Judith

Customer service representative

Joost is een goede mental coach door zijn mensenkennis en levenservaring en integriteit. Hij luistert goed en helpt je om op een andere manier over dingen na te denken en nieuwe grenzen over te gaan.

Door Joost zijn inzicht en kennis als voedingsdeskundige heb ik nu een andere levensstijl die uitstekend vol te houden is; je hebt geen honger, het is afwisselend en lekker.

De personal trainingen met Joost zijn zwaar, maar je gaat met energie weer naar huis. Afwisselend, uitdagend, motiverend omdat er een trainer naast je staat die met hart en ziel met je werkt en helpt op een creatieve en persoonlijke manier het beste uit je te halen!

Ik zal Joost werkelijk aan iedereen aanbevelen die op een verantwoorde, leuke en creatieve manier wil werken om mentaal en lichamelijk in shape te zijn!

Reviews via Facebook

Vrijheid, gezondheid en passie voor jezelf en jouw bedrijf.


Dat is waar ik voor sta!