Gratis Webinar: "Een sterke geest in een gezond en fit lichaam

Leer van de beste personal coach online, Joost Baelemans van de JB-ACADEMY!

Een stekre geest in een gezond lichaam

Veel mensen willen gezonder leven maar vaak lukt het niet.

Dit heeft niets te maken met jou doorzettingsvermogen maar met jou manier van denken

Wist je dat ik mijn praktijk al sinds 2009 heb en dus ontzettend veel ervaring heb en dus ook weet waar dat het vaak mis gaat?

Wist je dat dit ook niet wilskracht of doorzettingsvermogen is, maar de manier waarop jij naar dingen kijkt, alles bepalend is?

Dat ik in deze GRATIS online MASTERCLASS samen met jou ga kijken naar wat slechte voeding voor je kan doen, hoe dat je dit kan veranderen en hoe je jouw mindset wel goed in kan gaan zetten om je doelen te behalen. Ja, ook de afval doelen!

Je kan je hieronder DIRECT aanmelden en ook DIRECT starten

Boost jouw gezondheid vandaag nog en begin met het leven te leven waar je altijd al van hebt gedroomd

By entering your email, you are subscribing to { } personal and promotional marketing email list. If you are a member of the European Union, in the first email, you will be given the option to opt-in to my regular marketing emails after the launch sequence is over. If you choose not to, you will not receive any marketing or promotional emails after this sequence is complete.

Joost Baelemans

Coach / trainer bij de JB-ACADEMY

Als sinds 2009 run ik mijn bedrijven waaronder een coachingsbedrijf op het gebied van voeding, training en mindset

Vrijheid, gezondheid en passie voor jezelf EN jouw bedrijf

In die jaren heb ik veel geleerd door middel van trail en error. Of te wel met veel vallen en opstaan. Een aantal dingen die ik heb geleerd ga ik je tijdens deze training vertellen zodat jij direct na deze training aan de slag kan gaan om diezelfde fouten NIET te maken en dus jouw bedrijf sneller kan laten groeien als dat ik heb gedaan

Daarom biedt ik je deze training ook GRATIS aan. Hoe beter het met jou gaat, hoe gezonder we de wereld kunnen maken en tegelijkertijd kunnen we jou laten leven met meer vrijheid, gezondheid en passie. Dat is waar de JB-ACADEMY voor staat.

Ik wens je heel veel succes maar vooral plezier tijdens deze training.

trainingen gegeven voor:

Voorkom deze 4 dodelijkste en meeste gemaakte fouten door coaches

Je coachingsbedrijf laten groeien zonder dat het je meer geld en tijd kost

Spijt hebben

Veel mensen beginnen pas als alles perfect is. Dat de training perfect is, dat ze voldoende cursussen hebben gedaan en dan nog werkt het niet altijd. Begin gewoon dan zal het resultaat beter zijn dan wachten op de perfectie die er niet gaat komen

je op één pad focussen

Als persoon heb je je doelen genoteerd en dat doel staat vast. Alleen de weg er naartoe kan op verschillende manier. Dus als het op manier A niet lukt, heb je altijd nog manier B, C en de andere 23 letters van het alfabet die je kunnen helpen

Speel om te winnen

Als je een echte go-getter bent, speel je om te winnen. Helaas zie ik veel mensen spelen om niet te verliezen. Dit verschil in mindset is van cruciaal belang om jouw ideale leven te leiden. Dus wat ga jij doen om te winnen?

JB-ACADEMY | ALL RIGHTS RESERVED | TERMS & CONDITIONS